Bereken uw premie en vraag online aan!

Vraag direct aan

Goedkope quadverzekering

Een quad is een bijzonder voertuig. Net als bij een auto dient u voor een quad een verzekering af te sluiten. Ontstaat er bijvoorbeeld schade bij het gebruik van de quad, dan kan de verzekering deze schade voor u vergoeden. Afhankelijk van de wensen kun je de quad ook verzekeren tegen diefstal.

Wat is een quad?

Een quad is een vierwielige motorfiets of brommer, oftewel een motorvoertuig. Afhankelijk van de – door de constructie bepaalde – maximumsnelheid, massa en het netto maximumvermogen, worden quads door de wet aangemerkt als bromfiets, driewielig motorrijtuig of personenauto.

Een quadverzekering op maat

De quadverzekering is op maat gemaakt voor gemiddeld gebruik van een quad of trike. De verzekering kan worden uitgebreid met een ongevallen-opzittendenverzekering, een schade-opzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. Zo kunt u kiezen voor een quadverzekering die precies aan uw wensen voldoet.

Goedkope quadverzekering vergelijken

Omdat u niet teveel wilt betalen voor uw quadverzekering, kunt u bij Goedhart Finance met een paar klikken een goedkope verzekering vergelijken. Gewoon eenvoudig online.

Voer het kenteken van de quad in, het aantal schadevrije jaren, de geboortedatum van de jongste bestuurder en de postcode, en vergelijk binnen een paar minuten de goedkoopste verzekering.

Nadat u een vergelijking heeft gemaakt, kunt u de verzekering ook direct online afsluiten en in de meeste gevallen is er ook meteen dekking. De polis van de quadverzekering krijgt u naar acceptatie per mail opgestuurd.

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op.

Contact
013 – 5715400