Wij delen je passie voor oldtimers en weten alles over het verzekeren van een oldtimer. Bij ons profiteer je van de beste oldtimer verzekering met een lage premie. Jouw belang staat voorop, dit merk je als je contact met ons hebt. We beantwoorden al je vragen en helpen je graag met de beste oldtimer verzekeringen.

We weten hoe tevreden je bent met je klassieker, dat je de auto binnen stalt en je de oldtimer alleen gebruikt voor hobby en vrije tijd. De oldtimer is belangrijk voor je en is meer dan alleen een vervoersmiddel. Als je op die manier met je klassieke auto omgaat dan hoort daar een oldtimer verzekering bij die rekening houdt met jouw wensen.

Daar zijn wij goed in, we weten alles van oldtimers verzekeren. Elke dag zijn we bezig de beste verzekering te vinden voor elke oldtimer. Dat is de reden dat we je de beste oldtimerverzekeringen aanbieden tegen de laagste prijs. Heb je meerdere oldtimer auto’s, informeer naar onze verzamelpolis oldtimers. Heeft uw oldtimer een hogere waarde dan € 50.000,- neem dan contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.

Oldtimer (bestel) auto

Vraag direct aan

Oldtimer Bromfiets

Vraag direct aan

Oldtimer Motor

Vraag direct aan

Oldtimer Vrachtauto

Vraag direct aan

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op.

Contact
013 – 5715400